-20%
xiaomi

Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1

2,500.00 ден 1,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Заменски Филтер за следниве прочистувачи

Прочистувач на воздухот Mi
Прочистувач на воздухот Mi 2
Прочистувач на воздухот Mi 2S
Прочистувач на воздухот Mi 3H
Прочистувач на воздухот Про

Посветен на отстранување на формалдехид, штетни честички ПМ2,5 и специфични мириси од воздухот
Густ ХЕПА филтер Е12
Јаглероден филтер од кокос
Брза и лесна инсталација
Препорачана замена на секои 6 месеци