-17%

Mi Air Purifier Antibacterial Filter

2,390.00 ден 1,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Заменски Филтер за следниве прочистувачи

Прочистувач на воздухот Mi
Прочистувач на воздухот Mi 2
Прочистувач на воздухот Mi 2S
Прочистувач на воздухот Mi 3H
Прочистувач на воздухот Про

Филтер за апсорпција кој ги комбинира технологиите за прочистување на воздухот и стерилизацијата со патогени микроорганизми. Уживајте во дишењето свеж воздух!