-11%

Mi Air Purifier 3C

8,990.00 ден 7,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Прочистувач на воздух

  • Сензор за квалитет на воздухот
  • Ласерски сензор за честички
  • Автоматски режим
  • Ноќен режим
  • Вграден дисплеј
  • Откривање на контаминација
  • Далечински управувач преку апликацијата
  • Wi-Fi
  • Способност за чистење 320 м³ / ч
  • Препорачана површина: до 40 м²