-10%
xiaomi

Mi Рутер 4A

1,290.00 ден 1,160.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Рутер

  • Внатрешна меморија: 64MB
  • 2.4G Wi-Fi: 2×2 (го поддржува протоколот IEEE 802.11n, максимална можна брзина од 300Mbp)
  • 5G Wi-Fi: 2×2 (го поддржува протоколот IEEE 802.11ac, максимална можна брзина од 867Mbp)
  • Интерфејс:Две 10/100м само адаптивни LAN порти(Auto MDI/MDIX), Една прилагодлива WAN порта од 10/100м(Auto MDI/MDIX)
  • 4 Антени: (две антени со 2,4GHz со максимална добивка од 5dBi; две антени со 5GHz со максимална добивка од 6dBi)
  • Стандарди за протокол: IEEE 802.11a/b/g/n/ac, IEEE 802.3/3u
  • Стандарди за сертификација: GB9254-2008, YD/T993-1998, GB4943.1-2011
Категорија: