-13%
xiaomi

Mi Електричен тротинет 1S

30,990.00 ден 26,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Електричен тротинет

  • Maксимална брзина25km/h
  • Возење на едно полнење: 30 km
  • Време на полнење 5.5 часа
  • Големина на тркала: 8.5 инчи
  • Моќност: 250W
Категорија: