-19%
xiaomi

Mi Вакум Правосмукалка 1C

15,500.00 ден 12,490.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Вакум Правосмукалка

 • 9-циклонска технологија
 • Моќ на вшмукување: 120 AW
 • Функции: 5 нивоа на филтрација, Собира до 99,97% од нечистотиите
 • Моќ: 25.2 V
 • Траење на батеријата: 1 час
 • Тежина: 3,5 кг (сет)
 • Сет (содржи):
  Рачна правосмукалка
  Докинг станица
  Млазница на подот
  Совет за кревети
  Млазница со четка
  Продолжен дел
  Упатство за употреба