-11%
maxpuls

MaxPuls Батериска штрафилица 3.6V + алат со моторцангла

990.00 ден 885.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Вртежи: 180 rpm
  • Батерија: 3.6V Li-Ion/1300 mAh
  • Време на полнење: 1 час
  • Безклучен футер: 6.35 mm

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА