-11%
maxpuls

Max Puls Убодна пила 350W

1,245.00 ден 1,109.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Моќност: 350W
  • Вртежи: 3000/мин
  • Сечење во:
    • метал 6мм
    • дрво 55мм
    • пластика 20мм

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА