-73%

Машинка за сарми

748.00 ден 205.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Ако виткањето сарми не ви оди баш од рака, од неодамна постојат машини, кои ќе ви ја олеснат постапката за правење на овој специјалитет. 

  • Со помош на оваа машинка не само што ќе правите одлични сарми туку и ќе заштедите многу време.