-36%

Машинка за гравирање

295.00 ден 190.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Изгравирајте на речиси секоја површина за само неколку секунди.
  • Работи исто како пенкало!
  • Гравирајте на: дрво, метал, пластика, стакло, кожа и повеќе.
  • Персонализирајте ги вашите лични предмети за само неколку секунди.
  • Потребни се 2хАА батерии за работа (не се вклучени).