-13%
radek

Машина за стругање (ТОРНО)

16,000.00 ден 13,850.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Модел RK1000-1
Јачина на мотор 375w
Број на брзини 4
Брзина на ротирање 850-2600rpm ( 50HZ )

980-3010rpm ( 60HZ )

Дијаметар на превртување 350mm
Растојание помеѓу центрите 1000mm
Висина на центарот 175mm
Тежина 32kg/34kg
Димензии 1470x355x205mm

 

 

Категории: ,