-14%
radek

Машина за шмирглање

11,800.00 ден 10,200.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Модел RK46
Јачина на мотор 440w
Големина на каиш 102x915mm
Брзина на диск 2850rpm ( 50HZ )

3420rpm ( 60HZ )

Големина на диск 152mm
Димензија на масата 158x225mm
Навалување на дискот 0°-45°
Навалување на каиш 0°-45°
Тежина 16.8/18kg
Димензии на пакување 560x270x300mm

 

Категории: ,