-15%
ingco

Машина за перење на притисок 1300W (ВАП)

5,089.00 ден 4,350.00 ден

  • Моќност: 1300W
  • Напон: 220 – 240V ~ 50 Hz
  • Макс. притисок: 120 Bar (1750 PSi)
  • Извор на вода: 550 lit/h
  • Автоматски застанува (AQUA STOP)
  • Вклучено: 1 пиштол, 1 црево

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*