-15%
ingco

Машина за перење на притисок 1300W (ВАП)

5,089.00 ден 4,350.00 ден

🔥❄️ЗИМСКА АКЦИЈА❄️🔥
🎁СО СЕКОЈА НАРАЧКА НАД 1000ден СЛЕДУВА ПОКЛОН🎁
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Моќност: 1300W
  • Напон: 220 – 240V ~ 50 Hz
  • Макс. притисок: 120 Bar (1750 PSi)
  • Извор на вода: 550 lit/h
  • Автоматски застанува (AQUA STOP)
  • Вклучено: 1 пиштол, 1 црево

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*

Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

  • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

  • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

  • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.