-13%
radek

Машина за дупчење (Мортисер)

20,500.00 ден 17,850.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Максимален длабочина на дупчење 70mm
Капацитет на глава на сврделот 1.5-13mm
Максимална ширина на прицврстување 100mm
Јачина на мотор 550w
Брзина на сврдел 2840rpm
Вертикален удар 60mm
Страничен удар 140mm
Надвисина 730mm
Димензии на маса 220x160mm
Димензии на основа 310x250mm
 Тежина 45/47kgs
Димензии на пакување 441×310×241mm 502×310×220mm

 

Категории: ,