-53%

Масажер перница

2,090.00 ден 990.00 ден

  • Се користи за масажа на вратот, грбот, струкот, нозете.
  • Начин на контрола: механичка.
  • Инфрацрвена магнетска терапија.
  • Напојување: Приклучок во автомобил и адаптер за во штекер
  • Волтажа: DC12V 2A
  • Димензии: 30 X 18 X 12cm