-67%

Магично растегливо црево

385.00 ден689.00 ден

15m
22.5m
30m
45m
Избриши
⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Револуционерното растегливо црево има модерен дизајн и е различно од сите црева кои досега сте ги користеле! Oва неверојатно црево автоматски ја зголемува својата должина за 3 пати и многу лесно се собира за негово едноставно складирање. -Растегливото црево толку многу се разликува од вашето градинарско црево – тоа е лесно, компактно, се шири, има голема моќ на распрснување и не се заплеткува. -Никогаш нема да се заплетка.

Како работи: Вклучете ја водата и цревото автоматски ќе се прошири – отворете го вентилот на крајот од цревото и подготвени сте. Исклучете ја водата и ќе се собере за неколку секунди. Растегливото црево има уникатен дизајн 2 во 1, составено е од цврсто гумено внатрешно црево и долготрајно најлонско надворешно црево. Поради ова, Растегливото црево ја зголемува својата димензија за 3 пати.

  • Цврсто и долготрајно, но и многулесно
  • Има 7 опции на распрскување 3
  • Не се витка и не се заплеткува
  • Автоматски ја зголемува својата должина за 3 пати кога е пуштена водата
  • Автоматски се собира за само неколку секунди кога ќе ја исклучите водата

Шифра: N/A Категории: , ,