-53%

Магична шолја за кафе

869.00 ден 411.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Ако пронаоѓањето чиста лажичка е премногу тешка задача за вас, тогаш ви е потребна магичната шолја за кафе. Оваа шолја има механизам за мешање на својата основа кој ви помага да го промешате пијалокот со притискање на само едно копче. Шолјата ќе се погрижи вашиот пијалок да биде постојано добро измешан.

Особини:

  • Направена од челик и пластика.
  • Еднсотавно притиснете го копчето за инстантно промешување.
  • Вклучува капак.
  • Димензии: 14 х 11 х 8.5 cm