-71%

Магична магнетска мрежа (210cm x 100cm)

1,250.00 ден 365.00 ден

🔥❄️ЗИМСКА АКЦИЈА❄️🔥
🎁СО СЕКОЈА НАРАЧКА НАД 1000ден СЛЕДУВА ПОКЛОН🎁
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Магнетска комарна мрежа за врата со затворање на магнетната магија, го чува свежиот воздух и ги држи Непосакуваните инсекти надвор од вашиот дом ! Безбедно се отвора и автоматски се затвора со помош на паметни магнети ! Рацете ви се полни ? 
Сега без проблем поминувате кроз нејзе и таа автоматски со помош на магнетите се затвара !
Повеќе не е проблем за децата и миленичињата да одат низ нејзе !
Детални инструкции за подесување се вклучени!

18 МОЌНИ МАГНЕТА
Димензија: 210cm x 100cm

Одлично за:
-Единечни врати 
-Лизгачки врати
-Француски врати

Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

  • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

  • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

  • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.