-32%

LED соларно светло со сензор

869.00 ден 592.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Осветлете ја надворешноста на Вашиот дом со EverBrite Outdoor LED светлото

LED-светлото EverBrite со соларно напојување се активира со движење и дава безбедност наВашиот дом.
Со вграден соларен панел LED-светлото EverBrite автоматски се активира и нема потреба одкористење на нови батерии.
Лесно се инсталира и можете да го користите речиси насекаде на Вашиот имот за да ги одвратите натрапниците и да ги осветлите темните области.
Сензорот за движење детектира движење до 10-15 метри и автоматски свети кога некој ќе се приближи.
LED-светлото EverBrite совршено осветлува гаражни врати, скали и патеки.

Карактеристики:

-Вклучен / исклучен прекинувач.