-24%
smartled

LED RGB 18W надграден панел во 16 бои (круг)

1,210.00 ден 915.00 ден

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Заштедува до 80% електрична енергија.

  • Работи на напон од 220V.
  • Моќност 18W.
  • Животен век од 30.000 часови.
  • Температура на светлина: 6500K.
  • Во пакетот има трафо и штрафови.
  • Далечински управувач
  • Големина: 23.5cm-пречник.