-60%

LED RGB Е27 музичка сијаличка со (Bluetooth + контролер)

1,232.00 ден 490.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Најзабавната LED сијалица која секој ја посакува ! Свети, свири и штеди 3 во 1, добијте ги овие 3 работи во еден продукт !!!

  • Јачина: 240V 6W LED.
  • Боји: 16 RGB.
  • Домет на Bluetooth: 10m.
  • Bluetooth верзија: 3.0.
  • Јачина на звучникот: 3W.


    ПРОИЗВОДОТ ИМА 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА!