-40%
smartled

LED 9w – 60cm арматура

286.00 ден 171.00 ден

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Заштедува до 80% електрична енергија.
  • Работи на напон од 220V.
  • Моќност 9W.
  • Животен век од 50.000 часови.
  • Температура на светлина: 6500K.
  • Должина 60cm.

ПРОИЗВОДОТ ИМА 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА!