-44%
smartled

LED 24w – круг вграден панел

687.00 ден 383.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Заштедува до 80% електрична енергија.
  • Работи на напон од 220V.
  • Моќност 24W.
  • Животен век од 20.000 часови.
  • Температура на светлина: 6500K.
  • Во пакетот има трафо и штрафови.
  • Големина: 30cm-пречник.

ПРОИЗВОДОТ ИМА 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА!

Категорија: