-35%
smartled

LED 18w – коцка надграден панел

374.00 ден 244.00 ден

ПРОИЗВОДОТ Е НА ПОПУСТ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Заштедува до 80% електрична енергија.
  • Работи на напон од 220V.
  • Моќност 18W.
  • Животен век од 20.000 часови.
  • Температура на светлина: 6500K.
  • Во пакетот има трафо и штрафови.
  • Големина: 23.5cm-пречник.

ПРОИЗВОДОТ ИМА 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА!

Категорија: