-30%
smartled

LED 14w – 90cm арматура

285.00 ден 200.00 ден

⚠️НАМАЛЕНА ЦЕНА⚠️
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Заштедува до 80% електрична енергија.
  • Работи на напон од 220V.
  • Моќност 14W.
  • Животен век од 50.000 часови.
  • Температура на светлина: 6500K.
  • Должина 90cm.

ПРОИЗВОДОТ ИМА 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА!

Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

  • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

  • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

  • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.