-35%
smartled

LED 12w – круг надграден панел

330.00 ден 216.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Заштедува до 80% електрична енергија.
  • Работи на напон од 220V.
  • Моќност 12W.
  • Животен век од 20.000 часови.
  • Температура на светлина: 6500K.
  • Во пакетот има трафо и штрафови.
  • Големина: 17cm-пречник.ПРОИЗВОДОТ ИМА 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА!
Категорија: