-61%

LDINO 3Power socket x6USB Смарт Продолжен кабел

2,090.00 ден 825.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Најквалитетниот мултифункционален продолжен кабел, кои ке ве однесе во новата ера на енергетските системи, 10000 пати појак од останатите, вашите домаќински апарати ке можете да ги исклучувате на едно копче кое што се наоѓа на самиот продолжен кабел. 

 • Овој продукт ќе ви донесе неверојатна сигурност во електрониката.
 • 3 стандарден извор на енергија на ЕУ и задоволување на вашите дневни потреби. 
 • Кабелот за напојување од 1,6m ви обезбедува подолг продолжен приклучок. 
 • 6 USB порти може да се напојуваат во исто време, како мобилен телефон, таблет уред, енергетска мрежа и така натаму.

ОТПОРЕН НА ПОЖАРИ, АВТОМАТСКИ СЕ ГАСИ ДОКОЛКУ ДОЈДЕ ДО ПОЖАР.

Спецификации: 

 • Бренд: LDNIO 
 • Модел: SE3631 
 • USB порта: 6 USB порта 
 • Plug: Plug EU 
 • Димензии: 138 * 90 * 43мм 
 • Вкупна моќност: 17W 
 • Номинална снага: MAX 2500W MAX 250V * 10Aж -Излез: 5V 3.4A (Макс) 
 • Номинален напон: AC100-250V 
 • Должина: 5.24ft / 1.6m