-58%

Ласерски мерач на должина и васервага

1,100.00 ден 466.00 ден

⚠️НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Идеален за сите работни места за кои е потребно директно или точно мерење.

  • Користете го ова повеќенаменско ласерско ниво за закачување слики, инсталирање на полици и др.
  • Проектирање на хоризонтални и вертикални ласерски зраци.
  • Заклучување мерна лента од 8 метри (2.5m).
  • Ласерска бранова должина: 650nm-680nm.
  • Ласер светлото има прекинувач за вклучување / исклучување.
  • Излез на ласерот: помалку од 0.5mW
Категории: ,
Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

  • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

  • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

  • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.