-15%

Компресор за кола

1,640.00 ден 1,400.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Напон: DC12V / 10A
  • Макс.притисок 10 бара
  • Проток на воздух: 35 lt/мин
  • LED сијалица
  • 1 Кабел 3мт за упаљач за кола
  • 4 приклучоци за цревото
  • Пакувана во кутија