-30%

Компресор за гуми

1,760.00 ден 1,239.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Компресор за пумпање гуми – Со метален клип.

  • Компресор за пумпање гуми за во кола со високо квалитетен металн клип.
  • Се уклучува во упаљачот на колата работина 12v
Категорија: