-75%

Комплет за избелување на заби

1,595.00 ден 396.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Комплетот за избелување на заби со помош на LED технологија го забрзува процесот на избелување. Напредната светлина во комбинација со гелот за избелување брзо ги отстранува дамките од површината на забите и навлегува длабоко за отстранување на тврдокорните наслаги.

Особини:

  • Погодно за избелување во домашни услови
  • Компактен дизајн погоден за патување
  • Специјален гел за избелување што се активира со помош на LED светлото
  • Гел за намалување на чувствителноста по третманот