-46%

Калус про 2 во 1 (апарат за нега на петите)

990.00 ден 531.00 ден

360-степени  ротирачки ролер со широк агол од 300 степени, удобен и едноставен за ракување ергономичен дизајн и удобен на допир.
Одличен за патување уникатна технологија за тркалање и брусење на петите, поефикасна и побезбедна ролер глава со водоотпорен дизајн за влажно и суво користење. Лесен за расчистување и поудобно користење.

Карактеристики:

  • Бренд и модел KEMEI KM-2501
  • Тип: Одстранувач на закоравена кожа од петите
  • Материјал: ABS пластика, Кварц песок
  • Моќност 3 W