-58%

Калап за амерички палачинки

693.00 ден 288.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Со помош на овој калап брзо, лесно и едноставно можете да правите амерички палачинки. Едноставно подигнете и превртете! Тоа е тоа!
  • Тајната лежи во нелепливите силиконски прстени. Калапот е специјално дизајниран да ја држи смесата во совршената форма на палачинка, а притоа се овозможува еднакво готвење.
  • Кога ќе се испечат од едната страна едноставн подигнете и превртете!
  • Може да се користи и за јајца, рендан компир и слично!
  • Направено од силикон наменет за прехрамбени продукти кој не се оштетува при изложување на топлина.
  • Пред првата (и секоја следна употреба) измијте го калапот со топла вода и детергент. Може да се мие и во машина за садови.
  • За најдобри резултати испрскајте со нелеплив спреј или премачкајте со масло.
  • Се препорачува да се користи на средно-висока температура.
  • Осигурајте се дека површината на калапот е целосно прилепена со садот за готвење, а процесот на прилепување може да го забрзате така што ќе го притиснете со лопатка за готвење за да осигурате еднакво готвење на сите палачинки.