-39%

Инстант избелувач на заби

1,200.00 ден 730.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Инстант избелувачот за заби е комплетен систем за избелување на вашите заби. Ги избелува забите до 8 нијанси за само 20 минути! Добијте професионален изглед во вашиот дом. Благодарение специјалната технологија врши длабинско чистење и разградување на наслагите кои предизвикуваат промена на бојата на забите. ЛЕД светлото инстантно ги осветлува вашите заби и ја враќа нивната природна боја.

Начин на употреба:

  • Нанесете го гелот на вашите заби и вклучете го избелувачот – ќе добиете до 8 нијанси посветли заби за само 20 минути!

Особини:

  • Употреба во удобноста на вашиот дом
  • 360 степени на избелување
  • Брза и лесна употреба
  • До 8 нијанси посветли заби за само 20 минути