-17%

ХЕПА(HEPA) филтер – Mi Air Purifier

2,390.00 ден 1,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Заменски Филтер за следниве прочистувачи

Прочистувач на воздухот Mi
Прочистувач на воздухот Mi 2
Прочистувач на воздухот Mi 2S
Прочистувач на воздухот Mi 3H
Прочистувач на воздухот Про

Tри слоја за брзо и ефикасно прочистување. Примарниот слој ги филтрира поголемите честички, косата и прашината. Вториот слој е HEPA филтер H13 што зафаќа честички со дијаметар од 0,3 μm и погоре, вклучувајќи PM 2.5, честички од чад, влакна од миленичиња, полен, па дури и патогени бактерии. Tретиот слој е направен од јаглен високо квалитетна активна состојка за апсорбирање на формалдехид и други штетни хемикалии, па дури може да ги елиминира мирисите. . .