-64%

HD Vision очила за дневно и ноќно гледање (2 пара)

999.00 ден 356.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Заштитете ги очите со стил! 

HD Vision Wraparounds ви овозможуваат да гледате бистро и јасно – исто како на телевизор со висока дефиниција.

  • Заштитуваат од сите страни, а можете да ги носите врз вашите очила за гледање. 
  • Без разлика дали возите, читате или спортувате, овие уникатни очила ви даваат сосема ново искуство. 
  • Го зголемуваат дневното и ноќното гледање, а притоа нема да забележите дека ги носите поради лесната, долготрајна рамка. 
  • Значително ги намалуваат рефлексиите, а ги зголемуват боите и јасноста на погледот. 
  • Нудат 100% заштита од UV зраци и специјалните леќи помагаат да се намали влијанието од надворешните светла. 
  • Дневните очила се совршени за заштита од штетните сончеви зраци, а ноќните имаат жолти анти-рефлективни леќи што го намалуваат отјсајот од останатите возила