-39%
gemei

Gemei водоотпорна машинка (карбонска)

1,221.00 ден 744.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Cечило од нерѓосувачки челик за долготрајно користењe.

  • Отстранлив нож за лесно чистење на нечистотија.
  • Рационализиран модел / со најдобар ергономски дизајн.
  • 60 минути употреба.
  • Ламбичка со индикатор.
  • Лизгачко Палење/Гасење.
  • Лесно променлива големина на шишање.
  • Работи на 220V.
  • Моќност на мотор 50/60HZ 3W