-36%
gemei

Gemei машинка за потстрижување (златна)

1,138.00 ден 732.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Ултра квалитетна, професионална машинка за подстрижување

  • Најдобар ергономски дизајн
  • Отстранлив нож за лесно чистење
  • Нож од не’рѓосувачки челик
  • Променлива должина на сечење
  • Прекинувач за притискање за лесно работење
  • Индикаторна светлосна функција
  • Најкратка должина на сечење од 0.2mm