-36%
gemei

Gemei машинка за коса и брада GM-6046

825.00 ден 529.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Сечило од нерѓосувачки челик.
  • Променлива батерија која може да се полни.
  • Мотор направен од сребрена легура со висока ротациона брзина.
  • Време на полнење: 8 часа.
  • Време на работа: 40 минути.
  • Индикатор за полнење.