-49%
gemei

Gemei машинка бричалка + Тример

1,485.00 ден 750.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Карактеристики:

  • Мотор со голема ротирачка брзина
  • Систем со тројно сечило
  • Pop-up тример за дополнително обликување
  • Вградена батерија
  • Капацитет на батерија 600mAh
  • Батеријата се полни за 8 часа
  • 60 минути употреба
  • Волтажа: 220-240V 50/60 Hz
  • Моќност: 3W