-62%
gemei

Gemei безжична машинка

1,100.00 ден 418.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Gemei безжичната машинка е направена од висококвалитетен материјал со сечило од нерѓосувачки челик. Работи на 1хАА батерија, што ја прави погодна за користење во домот, но и при патување. Безжичната машинка содржи мотор направен од сребрена легура кој благодарение на неговата висока ротациона брзина ја прави машинката неверојатно моќна дури и за погусти влакна. Пакетот содржи четкичка за полесно чистење и масло за подмачкување на сечилата.

Особини:

  • Работи на 1хАА батерија (со можност за полнење)
  • Време на полнење: 5 – 8 часа
  • Време на работа: 30 минути
  • Напојување: 220 -240V 50/60Hz 3W
  • Прилагодлива должина на потстрижување
  • Додатен чешел за потстрижување
  • Пакетот содржи четкичка за чистење и масло за подмачкување