-40%

FM преносник за автомобил N8

690.00 ден 417.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Поддржува FM радио
  • Bluetooth безжична поддршка за остварување на повици со помош на вградениот микрофон.
  • Едноставно притиснете го копчето за да го остварите повикот – многу погодно за безбедно возење.
  • Вграден USB влез за полнење на вашиот преносен уред.
  • Поддржува TF картичка и USB (со капацитет до 32 GB)
  • Поддржува MP3 и WMA формати
  • Работен опсег: до 10 метри
  • Опсег на микрофон: до 2 метри
  • Димензии: 11.8 х 4.8 х 3.5 cm
Категорија: