-12%

FM преносник за автомобил CARB5

780.00 ден 690.00 ден

  • Bluetooth верзија: v4.0+EDR
  • USB излез: 5V/2.1A
  • Мемориска картичка: TF картичка
  • Напојување: DC12-24V
  • Тип на фајлови: MP3/WMA
  • FM фреквенција: 87.5-108MHz
  • Материјал: АВЅ
Категорија: