-33%

Филтер за вода

1,122.00 ден 753.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Димензии: 30.5 х 12.5 х 12.5 cm
  • Не е потребна електрична енергија
  • Механички филтер за вода