-15%
villager

Електрична вибрациона бормашина 1050W Villager

4,700.00 ден 4,000.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Карактеристики:

Категорија: Електрична вибрациона бормашина

Вид на електричен мотор: Електричен мотор со четки

Напон: 230 V ~ 50 Hz

Моќност: 1050 W

Број на удари при мирување: 0 – 48000 ipm

Капацитет за дупчење челик: 13 мм

Капацитет за дупчење на бетон: 20 мм

Капацитет за дупчење: 30 мм

Тежина: 3,5 кг

Категорија: