-27%

Електрична прскалка за фарбање

2,150.00 ден 1,580.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Електричната прскалка за фарбање е наменета за домашна употреаб. Ви овозможува беспрекорни резултати и овозможува еднаква распределба на бојата и рамномерно сушење на површините.
  • За секакви површини – ѕидови, тавани и слично.
  • Лесно се транспортира.
  • За внатрешна и надворешна употреба.