-15%

Електрична прскалка за бојадисување

2,300.00 ден 1,960.00 ден

Брз и беспрекорен начин за бојадисување на секаква површина! Благодарение на усовршената прскалка, ви овозможува беспрекорен резулат на речиси секоја површина. Компактниот дизајн ја прави лесно преносна и може да ја користите во и надвор од вашиот дом, за мали или големи површини. Погодна за тешко достапни места, без притоа да направи неред на околните површини. Собира 800 ml боја со која се покриваат до 7 метри квадратни.

  • Работи со: поликолор, акрилна боја, но може да се користи и ккао распрскувач на пестициди
  • Капацитет: 800ml
  • АВЅ пластика