-15%

Електрична дупчалка 1100W

4,915.00 ден 4,200.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Моќност: 1100w
  • Вртежи: 0-1100 / 0-3000/мин
  • Футер: 16мм
  • Потенциометар на вртежи
  • Функција за напред назад
  • Ударна функција
  • Пакувана во кутија