-14%
ingco

Електрична бормашина 450W

1,625.00 ден 1,390.00 ден

  • Напон: 220 V – 240 V ~ 50 – 60 Hz
  • Моќност: 450W
  • Вртежи: 0 – 4300 rpm
  • Функција за напред/назад
  • Потенциометар на брзина
  • Дијаметар на футер: 10mm
  • Бушење до 6.5mm

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*